Tamara on Wheels

Natuurlijk Eigenwijs brengt de passie voor eten helemaal tot zijn recht in de gerechten. Kwaliteit, gastvrijheid en een echte smaakbeleving staan voorop & Natuurlijk Eigenwijs staat overal, precies zoals jij het wilt hebben. Dit staat garant voor een sfeer- en smaakvolle beleving op jouw feest. Huur zelf de prachtige foodtruck, tuktuk smoker of pizza-oven. Of als je het helemaal compleet wil hebben: met een volledig verzorgde maaltijd of lunch van de gepasioneerde kok Tamara is het feest helemaal af. Haar specialiteit? De Italiaanse keuken. Lees en kijk verder & laat je overtuigen.


Citroën HY (1956)

Deze foodtruck is een ware multitool: wij serveren alles wat je maar wilt. Wij serveren de lekkerste gerechten op jouw bedrijfsfeestjes, bruiloften, events of zelf privé feestjes. Deze prachtige omgebouwde Citroën zet de sfeer: de plek voor gezelligheid, ontmoeting en goed eten. Een echte eye-catcher op jouw feest. Deze foodtruck is te huur om jouw feest tot een succes te maken. Als je het plaatje helemaal compleet wil hebben nodig je ook Natuurlijk Eigenwijs uit voor de heerlijkste gerechten: precies zoals jij het wilt. Door onze ervaringen kunnen we de lekkerste gerechten uitserveren die helemaal aan jouw wensen voldoen.

Tuktuk Smoker

Heerlijk biologisch rustig gegaard vlees uit de Smoker. Men zegt niks voor niks: 'De liefde van de mens (of man) gaat door de maag'. De rook geeft een extra dimensie aan de smaak. Natuurlijk eigenwijs brengt de smaak van het vlees helemaal tot zijn recht. Met deze grote smoker boven op de tuktuk komt dat helemaal goed & is er genoeg ruimte voor grote stukken vlees of vis voor iedereen (capacititeit tot wel 300 mensen).

Pizza-oven Tuktuk

Het Italiaanse sfeertje is meteen af met deze prachtige authentieke pizza-oven op de nog rijdende tuktuk. Het pizzadeeg wordt door Tamara handgemaakt op de traditionele manier, wat garant staat voor een heerlijke dunne bodem en een dikke luchtige rand. Voor je neus worden de pizza's belegd en in drie minuten zijn ze helemaal klaar om op te eten.

Top kok Tamara is helemaal thuis in de Napoletaanse pizza-keuken en kent nog meer Italiaanse gerechten.