Bella Italia

Wij zijn ontzettend verknocht aan het land Italië. Elk jaar zijn we weer in Italië te vinden om te genieten van de heerlijkste wijnen, de Italiaanse sferen en om er nieuw eten te ontdekken. Deze gastvrije en food-minded cultuur willen wij bij jou brengen door middel van de heerlijkste pure Italiaanse gerechten.

Met de grootste liefde voor de italiaanse keuken verzorgen wij jouw lunch, diner of borrel voor jouw event of feest. Een perfecte dag bestaat voor ons uit een prettige sfeer, heerlijk eten en lachende mensen. Wij willen aansluiten bij jouw wensen en wij bereiden de lekkerste verse gerechten voor jou!

Pure smaken

Van bruschetta met pesto, rucola, rosbief en pijnboompitten tot buikspek met krokante zwoerd. Of pastasalades, steak tagliata of authentieke Napoletaanse pizza's uit de steenoven.

Versheid, kwaliteit, duurzaamheid en uitstekende service staan voorop. Wij zijn klantgericht, gepassioneerd met een duidelijk idee over smaak. De gepassioneerde kok Tamara zet de lekkerste Italiaanse gerechten op tafel.

Juiste sfeer

Natuurlijk bereiden wij het eten vanuit de sfeervolle foodtruck. In combinatie met de smoker bereidden wij de lekkerste vis, vlees en groente gerechten.

Wij vinden het belangrijk dicht bij de gast te staan. Door middel van heerlijk italiaanse eten en de foodtruck, smoker of pizza-oven hopen wij de juiste sfeer te zetten waar iedereen een lach van op het gezicht krijgt en zich thuis voelt.