Verrassend Gebak

Het gebak van Natuurlijk Eigenwijs bevat geen geraffineerde suikers en kunstmatige toevoegingen. Bedenkelijke gezichten staren ons geregeld aan: is het gebak wel lekker en zoet? Zeker! Want wij kiezen voor onbewerkte of minimaal bewerkte natuurlijke ingrediënten.

Geraffineerde suikers worden vervangen door het alom geprezen kokosbloesemsuiker & de kleuren in het gebak zijn niks meer dan zeewier (blauw), bietensap (roze) of wortel. Wij gaan terug naar de basis van groente & fruit. Dat resulteert in heerlijke en verrassende combinaties: bietenbrownies, courgette blondies of worteltjestaart.

Unieke smaakbeleving

De bedenkelijke gezichten verdwijnen nog niet altijd als wij alles uitleggen. Als mensen het eenmaal proeven zien we vooral blije gezichten. De heerlijke smaak en zoetheid doen echt niet onder aan het standaard gebak & omdat het zo uniek is, is het een ware smaakbeleving.

Het gebak is ‘home made’ en wordt aangepast aan jouw wensen. De ingrediënten worden zorgvuldig ingekocht: bloem bij de lokale molen & alles is biologisch en Fairtrade. Zo helpen we allemaal mee aan een betere wereld. Dan verwennen we iedereen met heerlijk gebak.


Neem gerust contact op